De ware liefde van Prinses Margaretha

In een openhartig interview aan Blauw Bloed vertelt Prinses Margaretha over haar grote liefde. De dochter van Prinses Irene, het nichtje van Koning Willem-Alexander, mag dan wel 7 jaar getrouwd zijn met Tjalling ten Cate, er is al langer een ander.

Paarden. Bij Jumping Amsterdam, één van de grootste paardensport evenementen van ons land, vertelt Margaretha over deze liefde: ‘Paardrijden betekent alles voor mij. Ik leef van dag tot dag alleen maar om naar mijn paard te gaan en erop te kunnen klimmen.’ Ze hoopt dat haar dochters Julia en Paola net zo dol zullen worden op de dieren als zijzelf. ‘We hebben een kleine shetlander. Die wordt geborsteld en er wordt met hem rondgelopen en geknuffeld.‘ Ze vertelt dat haar dochters, als ze oud genoeg zijn, paardrijles zullen krijgen.

De kans dat haar kinderen besmet worden met het paardenvirus is groot, want de hele Koninklijke familie heeft een voorliefde voor paarden.

Het interview met met Prinses Margaretha is te zien op www.blauwbloed.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royalty.blog

Lees ook:Kate Middleton geeft eerste tv-interview
Lees ook:Prins Bernhard jr. heeft een virus onder de leden
Lees ook:Tv-interview Koningin Maxima
Lees ook:Vorsten presenteert unieke special The Queen
Lees ook:Royal van de week: Prins Constantijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>