Vorsten presenteert unieke special The Queen

Ze is de langst regerende monarch van het Verenigde Koninkrijk en voor vele generaties is ze Dé Queen! De 90ste verjaardag van koningin Elizabeth II op 21 april is voor Vorsten aanleiding om nu al een exclusieve special uit te brengen, vol intieme verhalen en veel bijzondere foto’s.  The Queen is een mooie bewaarspecial van 64 pagina’s.

De redactie van Vorsten dook in de archieven en geeft een gevarieerd beeld van deze veelzijdige vorstin. Plichtsbesef leek lange tijd voor te gaan op haar rol als moeder, maar uiteindelijk heeft ze de balans gevonden tussen werk en privé, getuigen haar kleinkinderen. De hoofdregel van koningin Elizabeth II is om over ‘niets ook maar iets te zeggen’ en toch geven haar zeldzame uitspraken een beeld van haar gevoel voor humor. Juwelendeskundige Martijn Akkerman (bekend van Tussen Kunst en Kitsch)  vertelt over haar uitgebreide juwelencollectie en ook de levenslange, soms wat extreme, liefde voor haar corgi’s komt aan bod. Met daarnaast een overzicht van haar rijke leven in 90 feiten en 14 pagina’s koninklijk fotoalbum krijgt de lezer een verrassend beeld van een verrassende monarch.

The Queen en Vorsten nummer 3 worden bij elkaar gehouden door een glossy wikkel. Vanaf donderdag 18 februari is dit bijzondere vorstelijke pakket te vinden in de schappen voor €8,95. De special is ook los verkrijgbaar voor €3,95 via vorsten.nl/thequeen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Zie hier de volledige documentaire: Our Queen At 90
Lees ook:Queen 88 jaar
Lees ook:Koninklijke foto’s op Paleis Het Loo in Apeldoorn
Lees ook:Dag 2: Koningin Maxima in Pakistan
Lees ook:De hoeden van Koningin Beatrix worden tentoongesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>