Royal van de week: Prins Constantijn

Prins Constantijn is volgens royalty.blog de royal van de week. Hij verscheen deze week opvallend veel in de spotlights.

De broer van Koning Willem-Alexander en vrouw van Prinses Laurentien leeft doorgaans in de luwte, maar daar is sinds zijn verhuizing van Brussel naar Den Haag zichtbaar verandering in gekomen. Zijn aantal publieke optredens nemen toe. Zo reikte Constantijn gisteren nog de prijzen uit voor Het Nederlandse Vioolconcours. Hij geeft meestal acte de présence bij artistieke aangelegenheden. De Prins, die vierde in lijn van troonopvolging is, verscheen deze week veel in de media met het verhaal dat hij zich tegenwoordig meer in de spotlights begeeft dan voorheen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royalty.blog

Lees ook:Zara Phillips bevallen van dochtertje
Lees ook:Jarige prins Maurits
Lees ook:Prince Charming Harry
Lees ook:Drukke week voor onze royals
Lees ook:Even voorstellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>