Prins Maurits is voor elektrisch rijden

Van prins Maurits is al langer bekend dat hij een actieve promoter is van het elektrisch rijden. Vandaag staat hij met een elektrische auto afgebeeld in De Volkskrant. Op de foto is te zien hoe hij de auto oplaadt op een speciale parkeerplek in Amsterdam. 

In het bijbehorende artikel staat dat met name in de hoofdstad en Rotterdam steeds meer oplaadpunten voor elektrische auto’s komen. Dit houdt in dat er steeds meer parkeerplaatsen komen die zijn voorzien van een oplaadpaal en dit gaat ten koste van de parkeerplek voor ‘normale’ auto’s die op brandstof rijden.

Klik hier voor het artikel.

Lees ook:Nieuwe auto voor de koning
Lees ook:Vorstelijke bolide William en Catherine
Lees ook:Auto met Pieter rijdt hert aan
Lees ook:Hert aanrijding Pieter dood gevonden
Lees ook:Laurent heeft longontsteking

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prins Maurits is voor elektrisch rijden

  1. Terpstra

    Elektrische auto heeft zeker toekomst. Al een gedacht aan een oplaadpunt elektrische auto die je thuis via zonne-energie gebruikt ? Gratis rijden op 100% schone energie !

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>