Kate Middleton geeft eerste tv-interview

The Duchess of Cambridge, Catherine Middleton, heeft zojuist haar eerste televisie-interview gegeven als lid van het Koninklijk Huis. De Britse commerciële televisiezender ITV gaat dit interview binnenkort uitzenden in een documentaire over de 90ste verjaardag van Koningin Elizabeth op 21 april aanstaande.

De Britse publieke omroep BBC heeft niet de medewerking gekregen om een docu te maken en uitzenden. Vermoedelijk vanwege verschillende ”kritieken” die de omroep in het verleden heeft geuit, waar de Vorstin niet al te blij mee is. Naast de documentaire is ITV ook gevraagd om verslag te doen van de viering van de 90ste verjaardag van Koningin Elizabeth, waarbij meer dan 600 paarden aanwezig zullen zijn en meer dan 1200 mensen voor Windsor Castle.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royalty.blog

Lees ook:Live: Koning Willem-Alexander opent expositie Jeroen Bosch
Lees ook:Eerste beelden van Maxima in Pakistan
Lees ook:Hertogin Catherine geeft tv-interview: prins George noemt Queen Elizabeth ‘Gan Gan’
Lees ook:Prinses Beatrix is jarig! Welke taart staat er op tafel?
Lees ook:Tv-interview Koningin Maxima

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>