Interview Charlène in Hola!

Prinses Charlène van Monaco heeft een exclusief interview gegeven aan het blad Hola!. Het magazine dat bekendstaat als roddelblad bestaat zeventig jaar en dit was voor de prinses een mooie gelegenheid om de journalisten toe te laten in haar paleis. 

Het blad is de Spaanse versie van Hello!. 

Ook staat de prinses op de cover van Hola!, waarop ze de Oceaan-tiara draagt; een juweel dat honderden diamanten en saffieren bevat. Ze kreeg het ooit van van haar man prins Albert. Over hem zegt ze in het interview: “Mijn man is mijn grootste steun, de persoon op wie ik vertrouw en die me het allerbeste kent.” 

Lees ook:Prinses Charlène gespot met andere man
Lees ook:Fors verlies voor bedrijf prins Michael van Kent
Lees ook:Dochter voor prinses Carolina
Lees ook:Filip herdenkt WOI
Lees ook:Prinses Mabel ontvangt Canadese mensenrechtenprijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Interview Charlène in Hola!

  1. ans

    wat zijn ze gelukkig ,de prinses heeft het goed naar haar zin ,met haar man .
    ze kunnen nog lachen .laat de mensen maar praten ,

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>