Rubriek: Mode

De belangrijkste weetjes en feiten over de koninklijke mode uit binnen- en buitenland.

Waarom draagt Maxima geen Nederlandse ontwerper bij staatsbanket?

Waarom draagt Maxima geen Nederlandse ontwerper bij het staatsbanket in Frankrijk? Die vraag stelt Wim Dehandschutter zich, Royaltywatcher bij het Vlaamse Het Nieuwsblad. Koningin Maxima verscheen vanavond in een jurk van het Belgische modehuis Natan. Ons Koningspaar is momenteel in Frankrijk voor een tweedaags Staatsbezoek. Bij het vorige Staatsbezoek in China droeg Maxima wel een Nederlandse

Lees verder...

Kate Middleton keer op keer gespot met dezelfde outfit

Het mode-icoon van het Britse Koningshuis, Catherine Middleton, draagt regelmatig een outfit vaker dan een keer. En dat heeft Royal Fashion Channel geïnspireerd om een aantal van die momenten op een rij te zetten. Bekijk de video en vergaap je. Blijft het geen plaatje?

Lees verder...

De mooiste jurken van koningin Máxima

Koningin Máxima kennen we allemaal als een zeer stijlvolle koningin. Tijdens haar bezoeken aan landen, steden en instellingen draagt ze de mooiste jurken. Omdat onze koningin er altijd mooi uit ziet, heb ik een selectie gemaakt. Welke is jou favoriet? Koning Máxima bij de viering van 200 jaar Koninkrijk, augustus 2014     Koning Willem-Alexander

Lees verder...

Catherine meest stijlvol

Hertogin Catherine is verkozen tot meest stijlvolle Britse vrouw. Dit is de uitslag van een enquête die werd gehouden door homeshoppingkanaal QVC. Ze kreeg ruim een vijfde van de stemmen.

Lees verder...

Reizende tentoonstelling Diana verlengd

Wegens groot succes blijft de reizende tentoonstelling over het leven van prinses Diana staat drie weken langer dan gepland in Davenport, Iowa. ‘Diana: A Celebration’ is zo populair dat Cincinnati nog even moet wachten op de komst van de expositie. 

Lees verder...