Queen neemt geen bloemen aan

Normaal gesproken neemt de Britse Queen wekelijks bloemen aan van kinderen die haar na de zondagse kerkdienst in Sandringham opwachten, maar al twee weken lang moet Elizabeth hier niets van weten. Ze laat het publiek teleurgesteld achter en stapt na de dienst direct in haar auto. 

De eerste keer dat ze de kinderen met bloemen en al liet staan, was dit volgens de politie omdat ze de week ervoor – met Kerst – laat was voor de lunch omdat ze erg veel boeketten aan moest nemen. Dit wil ze niet nog eens laten gebeuren. Een woordvoerder van Buckingham Palace zegt: ‘De Queen is altijd erg dankbaar als mensen haar bloemen aanbieden. Met Kerst heeft ze er dan ook veel ontvangen. Dit wil echter niet zeggen dat ze bij elke gelegenheid in staat is persoonlijk bloemen in ontvangst te nemen.’

Sommige kinderen besluiten hun bloemen te laten liggen. Later zijn deze alsnog naar Sandrimham House gebracht. Andere kids overhandigen hun boeket aan de gasten van de Queen, die haar die dag naar de kerk vergezellen.

Toch is het grootste deel van het publiek verontwaardigd over het gedrag van de Queen. Er zouden slechts een paar mensen op haar hebben staan wachten, het was volgens het publiek een kleine moeite geweest om hier aandacht aan te schenken.

De Queen neemt doorgaans bloemen aan van het publiek, maar sinds enkele weken breekt ze met deze traditie.

De Queen neemt doorgaans bloemen aan van het publiek, maar sinds enkele weken breekt ze met deze traditie.

 

 

Lees ook:Vakantie Queen ten einde
Lees ook:Filip loopt niet mee
Lees ook:Queen moet bezuinigen
Lees ook:Harry’s baard moet eraf
Lees ook:Queen 88 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>