Filip loopt niet mee

Koning Filip van België zou volgens VTM over een paar weken meedoen aan de twintig kilometer van Brussel, maar het paleis heeft intussen laten weten dat hij de hardloopschoenen in de kast laat staan en niet meeloopt. 

Filip, die afgelopen jaar nog wel de finish bereikte van het hardloopevenement, heeft het dit jaar te druk. Daardoor kon hij niet genoeg trainen. Omdat hij niet voor schut wil staan, heeft hij besloten niet mee te doen.

 

Lees ook:Filip aan start 20 km van Brussel
Lees ook:Belgische koningshuis herdenkt familieleden
Lees ook:Koning Filip overstelpt met boetes
Lees ook:Nieuwjaarsrecepties België en Luxemburg
Lees ook:Harry trots op zijn maten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>