Harry’s baard moet eraf

Queen Elizabeth heeft het niet zo op baarden en snorren. Haar medewerkers mogen onder geen beding met een baard of snor op de werkvloer verschijnen en ze ziet haar kleinzoon Harry dan ook het liefst gladgeschoren. De populaire prins heeft zijn baard laten staan tijdens de Zuidpoolexpeditie die hij maakte voor het goede doel Walking With The Wounded. Na thuiskomst heeft hij zich nog niet geschoren. 

Dat vindt de Queen maar niets. Ze heeft hem dan ook laten weten dat hij zijn baard er zo snel mogelijk af moet scheren, meldt Express. Ze vindt het overigens prima dat hij zijn baard liet staan tijdens de expeditie. Harry wil echter nog even wachten met scheren tot zijn vriendin Cressida hem met baard heeft gezien. William en zijn vrouw zijn wel te spreken over de nieuwe look van hun (schoon)broer. 

Lees ook:Harry trots op zijn maten
Lees ook:Queen neemt geen bloemen aan
Lees ook:Harry naar herdenking Mandela
Lees ook:Teamgenoten enthousiast over Harry
Lees ook:Queen moet bezuinigen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Harry’s baard moet eraf

  1. Kyra

    Nou van mij mag die baard ook wel blijven hoor. Staat hem wel goed:)

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>