Prins William ooit bijna neergeschoten

De omstreden krant News of the World bestaat al enige tijd niet meer, maar tijdens de rechtszaak tegen de redacteuren van het dagblad, komen wederom pittige details over de Britse koninklijke familie naar buiten. Medewerkers van de krant hebben voicemailberichten van hertogin Catherine afgeluisterd en wisten zo te achterhalen dat prins William bijna is neergeschoten tijdens een militaire oefening. 

De berichten dateren van enkele jaren geleden, toen William en Catherine nog niet getrouwd waren. Hij noemt haar in één van de berichten ‘babykins’ en vraagt haar mee uit jagen. In een ander bericht vertelt hij haar over zijn avonturen op de militaire academie. In 2006 wordt hij tijdens zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie van Sandhurst namelijk bijna geraakt tijdens een oefening met losse flodders. Gelukkig kan hij dit verhaal gewoon navertellen en mag hij een paar jaar later met zijn ‘babykins’ in het huwelijksbootje stappen.

Prins William

 

Lees ook:Hertogin Catherine geeft tv-interview: prins George noemt Queen Elizabeth ‘Gan Gan’
Lees ook:Nieuwe oppas voor George
Lees ook:Sidney basis reis William & Catherine
Lees ook:Prins George mee op reis
Lees ook:Prins George geen groenteliefhebber

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>