Hertogin Catherine geeft tv-interview: prins George noemt Queen Elizabeth ‘Gan Gan’

De Duchess of Cambridge heeft voor het eerst alleen een televisie-interview gegeven. Dit deed zij naar aanleiding van de 90ste verjaardag van koningin Elizabeth op 21 april. In de documentaire spreekt Catherine openhartig over de Britse koninklijke familie.

Ze verteld onder meer dat de vorstin heel blij is met prinses Charlotte (bijna 1 jaar) als achterkleindochter en dat achterkleinzoon en toekomstig troonopvolger prins George (2,5 jaar) zijn overgrootmoeder “Gan-Gan” noemt. Elizabeth is dol op haar familie en laat bijna na ieder bezoek een cadeautje voor ze achter. Catherine verteld verder dat de koningin haar vakkundig heeft begeleidt in haar rol binnen de familie en in haar publieke taak als royal. Zie hieronder de eerste vrijgegeven beelden van het tv-interview. Het volledige interview volgt komend weekend.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Prins William ooit bijna neergeschoten
Lees ook:Catherine populair in Duitsland
Lees ook:Kate Middleton geeft eerste tv-interview
Lees ook:Queen 88 jaar
Lees ook:Moet koningin Maxima waken voor een burn-out?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>