Nieuwe oppas voor George

Terwijl prins William en hertogin Catherine een weekje vakantie vieren op de Malediven, is de kleine George thuis in Engeland om daar te wennen aan een nieuwe nanny. Hij is bewust niet mee op vakantie zodat hij extra tijd kan doorbrengen met zijn nieuwe oppas.

Dit meldt de krant Mirror. Een bron vertelt: “Catherine en William vonden het een goed plan om de nieuwe oppas kennis te laten maken met prins George als zij er zelf niet zijn. Zij zal degene zijn die voor George moet gaan zorgen als zij er niet zijn, dus ze moet het jongetje goed leren kennen.”

Toch is de kleine prins niet helemaal zonder familie achtergebleven in Groot-Brittannië, zijn oma (de moeder van Catherine) is ook bij hem.

Hoogstwaarschijnlijk gaat de nieuwe oppas met het Britse prinselijk paar en George mee als zij in april een paar weken door Australië en Nieuw-Zeeland reizen. Nu kan de kleine tijdens de officiële bezoeken van zijn ouders bij de nanny blijven.

Lees ook:William en Catherine op vakantie
Lees ook:Sidney basis reis William & Catherine
Lees ook:Prins George geen groenteliefhebber
Lees ook:Narcis voor George
Lees ook:Prins George mee op reis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>