Sidney basis reis William & Catherine

In april van dit jaar reizen prins William, zijn vrouw Catherine en hoogstwaarschijnlijk ook zoon George af naar Australië. The Sidney Moning Herald meldt dat het paar Sidney als standplaats kiest voor deze reis. Vanuit deze stad leggen zij al hun bezoeken aan de rest van het land af. 

Om Sidney alvast goed te kunnen bekijken en afspraken te maken over het bezoek, reist er later deze maand een afvaardiging namens Catherine en William naar Australië. De stad dient vooral als handige uitvalsbasis voor Catherine en George. Het Britse hof heeft de komst van de kleine prins nog niet officieel bevestigd. Maar als hij inderdaad met zijn ouders meekomt, zal hij hen niet op elk bezoek vergezellen. Hij kan dan in Sidney blijven als zijn ouders op pad zijn. 

 

Lees ook:Prins George mee op reis
Lees ook:Nieuwe oppas voor George
Lees ook:William en Catherine op vakantie
Lees ook:Catherine populair in Duitsland
Lees ook:Australië blijft achter met opvolgingswet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>