Koningin Rania op Facebook

Facebook is niet alleen hip en happening onder de gewone stervelingen, ook prinsessen en zelfs koninginnen zijn actief op deze social media website. Zo ook koningin Rania van Jordanië. Zij gebruikt Facebook om haar man en zoontje te feliciteren met hun verjaardagen. 

In het Engels en Arabisch laat de koningin weten dat ze koning Abdullah (52) en prins Hashem (9) wil feliciteren. Ze schrijft: “Hartelijk gefeliciteerd mijn Koning en mijn Prins.” Ze vraagt Gods zegen voor haar man en zoon. Rania heeft maar liefst twee miljoen volgers op Facebook, iets waar de meeste actieve Facebookleden alleen nog van dromen.

Koning Abdullah mocht gisteren 52 kaarsjes uitblazen, hij werd op 3o januari 1962 in Amman geboren. Toevallig werd zijn zoon Hasjem op dezelfde dag geboren, hij zag in 2005 het levenslicht.

Rania en Abdullah hebben vier kinderen: Prins Hoessein (1994), prinses Iman (1996), prinses Salma (2000) en prins Hasjem (2005).

Klik hier voor de Facebookpagina van koningin Rania van Jordanië.

Koningin Rania met haar zoontje en haar man, koning Abdullah van Jordanië.

Koningin Rania met haar zoontje en haar man, koning Abdullah van Jordanië.

Lees ook:Jarige prins Maurits
Lees ook:Koning Abdullah op de koffie bij Obama
Lees ook:Naam Zweeds prinsesje bekend
Lees ook:Buitenlandse royals bij NSS
Lees ook:Charles & Camilla door zelfde arts ter wereld gebracht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>