Kerkelijk huwelijk Andrea Casiraghi

De vorstelijke familie in Monaco kan zich opmaken voor een feestweekend: dit weekend trouwt Andrea Casiraghi voor de kerk met zijn vrouw Tatiana Santo Domingo, meldt het magazine Hola!. Het paar heeft al een zoontje en trouwde in augustus 2013 voor de wet. 

Toch mag een kerkelijk huwelijk hierbij niet ontbreken voor Andrea (29), de oudste zoon van prinses Caroline. De bruiloft vindt niet plaats in Monaco, het stel heeft gekozen voor een trouwerij in het Zwitserse Gstaad; dat bekendstaat als chique wintersportlocatie. De van origine Colombiaanse Tatiana (30) zal het altaar volgens de laatste berichten betreden in een jurk van de Italiaanse ontwerper Valentino. Omdat haar vader in 2009 overleed, mag haar broer haar weggeven.

Ruim driehonderd gasten reizen af naar Zwitserland voor de kerkelijke inzegening. Ook prinses Caroline, prins Albert en prinses Charlène zijn hierbij. Daarnaast is er nog een aantal beroemde gasten, onder wie actrice Uma Thurman.

Het complete weekend staat in het teken van de trouwerij.Vrijdagavond staat er allereerst diner op het programma. Zaterdag wordt er getrouwd en aansluitend is er groot feest. De muziek wordt verzorgd door een bekende DJ, van wie de naam nog geheim blijft. Het koppel logeert in het The Alpina Gstaad hotel, dat zo’n 17.000 euro per nacht kost.

Na de brunch op zondag keert het hele gezelschap weer huiswaarts. 

 

Lees ook:Zoon voor Charlotte Casiraghi
Lees ook:Pierre Casiraghi wint zeilrace
Lees ook:Albert en Charlène bij Olympische Spelen
Lees ook:Koningsdag in De Rijp kan beginnen
Lees ook:Frederik en Mary naar Polen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>