Prinses Beatrix is jarig! Welke taart staat er op tafel?

Onze voormalige Koningin Beatrix is vandaag 78 jaar geworden. Hoogstwaarschijnlijk viert zij haar verjaardag thuis met kinderen en kleinkinderen op Kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche, waar de Prinses sinds 2014 opnieuw haar intrek heeft genomen. Grote kans dat zij haar visite trakteert op Sachertorte.

Original Sachertorte van Hotel Sacher, Wenen.

De typisch Oostenrijkse chocoladetaart met abrikoos is de favoriete taart van Prinses Beatrix. Zo heeft Patissier Cees Holtkamp uit Amsterdam in het verleden verteld. Hij maakt het bitterzoete gebak voor de Vorstin. Of Cees ook vandaag met de gebaksdoos voor de deur staat is onduidelijk. Holtkamp praat hier namelijk niet meer over in de media, op verzoek van het Koninklijk Huis. Prinses Beatrix kan nu dus ongestoord genieten van haar lievelingsstaart.

Benieuwd naar het recept van de Sachertorte? Klik hier.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royalty.blog

Lees ook:Prinses Beatrix afwezig bij fotosessie Lech?
Lees ook:Willem-Alexander en Maxima 14 jaar getrouwd
Lees ook:Koningin Maxima is morgen in Pakistan
Lees ook:Lech verwelkomt al 57 jaar de Oranjes
Lees ook:Royal van de week: Prins Constantijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>