Koning en koningin op pad

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vandaag wederom een drukke dag voor de boeg. Ze zijn los van elkaar te vinden bij een jubileum.voog.nl-623

De koning is bij het vierhonderdjarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen en zijn vrouw viert het vijftienjarig bestaan van de Stichting Muziek in Huis in Huizen.

In zorgcentrum De Bolder wordt daar vandaag een jubileumconcert gehouden van de Stichting Muziek in Huis. Pianisten Daniël Wayenberg (84) en Martin Oei (18) verzorgen daar het optreden.

Muziek in Huis houdt jaarlijks ruim zeshonderd kamerconcerten in verpleeg- en verzorgingshuizen.

Willem-Alexander moet naar Groningen om daar de viering van het vierhonderdjarig bestaan van de Rijksuniversiteit te starten. Sasha de Boer – fotografe en voormalig nieuwslezer – overhandigt de koning een fotoboek dat is gemaakt ter ere van het jubileum. De Boer heeft een foto-expositie samengesteld die ook met dit feest te maken heeft.

Lees ook:Verjaardag prinses Marilène
Lees ook:Koning naar Kröller-Müller
Lees ook:Veel bezoek voor koningspaar
Lees ook:Agenda van koning Willem-Alexander
Lees ook:Holland’s Got Talent zanger bij staatsbanket

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>