Holland’s Got Talent zanger bij staatsbanket

Tijdens het staatsbanket afgelopen zaterdag met de Chinese president Xi Jinping gaf een bijzondere gast acte de présence: de Chinese Holland’s Got Talent kandidaat Xiao Wang trad op. Toen hij vorig jaar meedeed met het programma werd hij door jurylid Gordon in de maling werd genomen. Gordon deed voorafgaand aan de auditie de veelbesproken uitspraak: “Welk nummer ga je zingen? Nummer 39 met rijst?”

De Chinese zanger woonde het banket bij op uitnodiging van koning Willem-Alexander, zo weet de Volkskrant te melden. Wang is zeer vereerd dat hij was uitgenodigd voor het banket.

De RVD laat weten dat de zanger aanwezig was vanwege de landelijke bekendheid die hij heeft verkregen en zijn status van promovendus aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verder laat de Rijksvoorlichtingsdienst er niets over los omdat het Koninklijk Huis zich niet in het publieke debat wil mengen.

Lees ook:Veel bezoek voor koning tijdens nucleaire top
Lees ook:Amalia bezoekt middelbare scholen
Lees ook:Eerste borstbeeld koning in Arnhem
Lees ook:Ambassadeurs op bezoek bij koning Willem-Alexander
Lees ook:Kindermeisje wordt PA koningspaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>