Foto’s! Prins Jaime de Bourbon de Parme zet appartement te koop

Prins Jaime de Bourbon de Parme, zoon van prinses Irene, heeft zijn appartement in het centrum van Amsterdam te koop gezet. Grote pluspunt is dat hij over een garage beschikt.
Prins Jaime de Bourbon de Parme, tweelingbroer van prinses Margarita, woont sinds vorig jaar samen met zijn vrouw Viktoria en dochtertje Zita in Rome. De Prins is ambassadeur namens Nederland bij het Vaticaan. Waarschijnlijk om die reden heeft de prins zijn appartement in het centrum van Amsterdam te koop gezet voor een vraagprijs van 545.000,– euro. Zelf kocht hij het appartement in juni 2002 voor een bedrag van 435.000,– euro en liet er een hypotheek op vestigen van 490.000,– euro.Bij verkoop rond de vraagprijs maakt de prins een leuke winst van tenminste een halve ton euro. De koper krijgt voor dit geld een appartement met een totale woonoppervlakte van 86 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Er is Frans balkon op het zuiden, waar het goed vertoeven is. De keuken is luxe en modern en van alle gemakken voorzien. Door het hele appartement ligt een eiken houten parketvloer. Het grootste pluspunt is dat het optrekje beschikt over een eigen garage, welke plaats biedt aan 1 auto. Het appartement van de prins is gelegen op de vierde verdieping. De maandelijkse servicekosten bedragen 225,– euro.
Zie hier alle foto’s.

Bron: bekendeburen.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royalty.blog

Lees ook:Open huis bij Prins Jaime de Bourbon de Parme
Lees ook:Binnenkijken bij: Prins Jaime de Bourbon de Parme
Lees ook:Prinses Carolina deelt babykiekje
Lees ook:Dochter voor Jaime en Viktória!
Lees ook:Doop Cecilia in het Italiaanse Piacenza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>