Prinses Carolina deelt babykiekje

Prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer, uit de C&A-familie van textielkoningen, tonen trots hun nieuwe gezin. Hun dochtertje Alaïa-Maria (1) kreeg bijna twee maanden geleden Xavier als broertje.
Foto: Ruth Hofmann
Dat de familie deze foto vrijgeeft is een grotere uitzondering voor de zeer gesloten familie Brenninkmeijer dan voor de familie De Bourbon de Parme. Als prinses is Carolina aan publiciteit gewend. De familie van Albert, die wordt beschouwd als een van de allervermogendste families van Europa, mijdt de openbaarheid liever. Prinses Carolina is de jongste dochter van prinses Irene en prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme. Zij werkt voor de VN in Génève, waar ze woont met haar gezin. Haar man heeft er een topbaan in zijn familiebedrijf C&A. Xavier is het achtste kleinkind van prinses Irene, die onlangs vanuit Wijk bij Duurstede verhuisde naar Wassenaar. Daar woont ze dichter bij de gezinnen van haar kinderen prins Carlos en prinses Margarita. Haar vierde kind, prins Jaime, is ambassadeur voor ons land bij het Vaticaan in Rome.
Bron: Telegraaf
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royalty.blog

Lees ook:Dochter voor prinses Carolina
Lees ook:Doop dochter Carlos en Annemarie in Italië
Lees ook:Doop Cecilia in het Italiaanse Piacenza
Lees ook:Foto’s! Prins Jaime de Bourbon de Parme zet appartement te koop
Lees ook:Open huis bij Prins Jaime de Bourbon de Parme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>