Bruidstaart William & Catherine geveild

Altijd al een stukje willen proeven van de bruidstaart van prins William en Catherine? Het kan! Momenteel is zo’n stukje taart ongeveer vijfhonderd euro waard.

De taart – gemaakt in 2011 – is wellicht niet meer zo heel smaakvol, maar toch is een stuk onlangs geveild voor 420 pond. De taart is sterk in waarde gedaald, want in november kostte een punt nog ruim tweeduizend pond.

Het stuk taart dat van de  week is geveild, is cadeau gegeven aan een oud-medewerker van Crown Speciality Packaging uit Mansfield. Dit bedrijf zorgde er na de trouwerij van het Britse paar voor dat gasten die hun taart niet op konden, een stukje mee naar huis konden nemen in een doosje.

 

Lees ook:Staatsieportretten Beatrix geveild
Lees ook:Máxima krijgt ‘Qredits’
Lees ook:Toneel over ‘King Charles’
Lees ook:Maxima geeft startsein Week van het geld
Lees ook:Koning en koningin leggen krans op de Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>