Toneel over ‘King Charles’

De Britse krant The Telegraph heeft ontdekt dat er binnenkort een toneelstuk over prins Charles op de planken komt. Het stuk heet ‘King Charles III’ en zal in april in première gaan in het Londense Almeida Theatre. 

Er is nog weinig bekend over de precieze invulling van het toneelstuk, maar duidelijk is dat het in elk geval draait om de dag dat Charles eindelijk koning wordt. Hij krijgt op het toneel te maken met een aantal obstakels die hij eigenhandig moet zien te overwinnen. Wie de eer krijgt om de toekomstige koning te spelen, is nog onbekend.

Mike Bartlett heeft het script geschreven en de regie is in handen van Rupert Goold. Zij maakten eerder al samen het stuk Earthquakes in London. Naar verwachting is de voorstelling van 3 april tot en met 31 mei te bewonderen. 

Lees ook:Adele onderscheiden door prins Charles
Lees ook:Charles & Camilla door zelfde arts ter wereld gebracht
Lees ook:5273 scholen doen mee aan Koningsspelen
Lees ook:Prins Charles goede barman
Lees ook:Bruidstaart William & Catherine geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>