Koning Filip naar het buitenland

Het kersverse Belgische koningspaar is de komende weken druk met staatsbezoeken aan het buitenland. Koning Filip en koningin Mathilde gaan naar Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en Italië. Dit meldt de Belgische minister van Buitenlandse Zaken, Didier Reynders.

De planning voor Filip en Mathilde ziet er als volgt uit: 6 februari zijn ze te vinden in de Franse hoofdstad, 17 februari staat Berlijn op het programma, 19 februari reizen ze af naar Rome en 13 maart is Londen aan de beurt.

Vorig jaar zijn ze al in Nederland en Luxemburg geweest. Ook hebben ze hun eigen land uitgebreid verkend; dit deden ze tijdens de Blijde Intredes. 

 

Lees ook:Belgisch koningspaar bezoek Frankrijk
Lees ook:Belgisch koningspaar in Scandinavië
Lees ook:Belgisch paar naar heiligverklaring paus
Lees ook:Filip en Mathilde niet naar Spanje
Lees ook:Filip aan start 20 km van Brussel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>