Belgisch koningspaar bezoek Frankrijk

De Belgische koning Filip en koningin Mathilde zijn de laatste maanden druk met kennismakingsbezoeken aan het buitenland. Nederland en Luxemburg hebben ze al achter de rug en gisteren was het tijd voor een visite aan de Franse president Hollande. Mathilde gooide hoge ogen met haar outfit, die is ontworpen door Raf Simons. Hij werkt momenteel voor Dior. 

De Belgische krant De Standaard is erg te spreken over de kledingkeuze van hun koningin, die duidelijk wat extra moeite heeft gedaan om zich aan te passen aan het Franse modebewuste land. Ze droeg een lichtroze mantel met daarop een grote strik en een hoedje. De Standaard zegt dat Mathilde de hoofdstad van de mode alle eer aandoet. Klik hier voor een foto van de koningin in haar Dior outfit.

Met de hogesnelheidstrein reisde het Belgische koningspaar af naar Parijs, waar zij president Hollande ontmoetten. Hij ontving hen op het Elysée. Ook stond er een kranslegging op het programma bij het monument voor de Belgische koning Albert I. Dat monument staat langs de oever van de Seine.

De kennismakingstocht van Filip en Mathilde zit er voorlopig nog niet op. Er staan nog bezoeken aan Berlijn, Londen en Rome op de agenda. 

Lees ook:Belgisch koningspaar in Scandinavië
Lees ook:Koningspaar begint morgen aan staatsbezoek Frankrijk
Lees ook:Koning Filip naar het buitenland
Lees ook:Filip en Mathilde niet naar Spanje
Lees ook:Onderscheidingen uitwisselen met Hollande

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>