Koning Willem-Alexander reageert op het overlijden van Johan Cruijff

Op de Facebook-pagina van het Koninklijk Huis schrijft koning Willem-Alexander als reactie op het overlijden van Johan Cruijff: ”Met het overlijden van Johan Cruijff verliest Nederland een unieke en geniale sportman. Hij heeft ons voetbal verrijkt en een nieuw gezicht gegeven. Daarnaast heeft hij zich met hart en ziel ingezet om de sport voor iedereen toegankelijk te maken. Hij was een icoon van Nederland. Johan Cruijff was van ons allemaal. Mijn vrouw en ik leven mee met zijn familie en vrienden op deze verdrietige dag.” – WA

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Mark Rutte feliciteert prinses Beatrix
Lees ook:Kamerleden bezoeken koning
Lees ook:Beatrix heeft plezier in Noorwegen
Lees ook:Máxima ontvangt Mediaprijs 2013
Lees ook:Máxima krijgt Duitse onderscheiding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>