Maxima komt vaak met gezin in ijssalon Luciano

Koningin Maxima, Koning Willem-Alexander en de prinsesjes zijn dol op ijs. Dit vertelt Meesterijsbereider Koen van Es van ijssalon Luciano in een reportage van VTM Royalty. En het Vlaamse tv-programma doet nog meer ontdekkingen in de woonomgeving van ons Koningspaar.

Een reporter gaat op verkenning in Wassenaar en hoort op straat dat Maxima regelmatig gesignaleerd wordt bij de Hema. Ook bij de Rituals zijn de Oranjes regelmatig te vinden. De ijssalon verklapt dat Willem-Alexander altijd twee bolletjes hazelnoot besteld en Maxima gaat voor pure chocolade, beide met een hoorntje. Zelfs met verjaardagen is onze koninklijke familie er te vinden, want voor jarigen is een ijsje gratis. De koningin zal dan ook op haar verjaardag, 17 mei, zeker een ijsje komen halen bij de salon die dit jaar genomineerd is voor de ijssalon van 2016.

Zie hier de hele reportage.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Duitsers noemen Maxima natuurtalent
Lees ook:Haakon en Sverre Magnus openen tentoonstelling
Lees ook:Mediaoverzicht: Maxima en Willem-Alexander in West-Brabant
Lees ook:Sheika Moza in Japan
Lees ook:Maxima en Willem-Alexander ontmoeten president François Hollande

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>