Wedkantoor verliest geld door dochtertje Zara Phillips

Zara Phillips, de dochter van de Britse prinses Ann, is van de week bevallen van haar eerste kind. Zij en haar man Mike Tindall noemen hun dochter Mia Grace, een naam waar de dagen vlak voor de bevalling plotseling opvallend veel op is gewed. Toch besluit het kantoor in Gloucester – de plaats waar Tindall rugbyspeler is – de bedragen uit te keren. Het pasgeboren meisje houdt de gemoederen al aardig bezig! 

Het gaat om sommen met vijf cijfers, niet de kleinste bedragen dus. Een woordvoerder van het kantoor zegt: “Iemand wist kennelijk meer dan wij. Dat kan niet anders met dit aantal gokkers, de hoogte van de bedragen die zij inzetten en de locatie.”

Het gokken op de naam Mia liep zodanig uit de hand dat het wedkantoor twee dagen voor de bevalling besloot de weddenschap te staken. Dit neemt niet weg dat ze alsnog veel geld verliezen aan de kleine Mia Grace.

 

Lees ook:Zara Phillips bevallen van dochtertje
Lees ook:Prins Laurent in ziekenhuis
Lees ook:Het is een jongen! Prinses Victoria bevallen
Lees ook:Bevalling Madeleine in New York
Lees ook:‘Grace of Monaco’ opent filmfestival Cannes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>