Prins Laurent is prins zijn soms beu

Prins Laurent (52) is het soms beu om prins te zijn. Dat vertelde Laurent vandaag aan leerlingen van de Sint Paulusschool van Kortrijk.

Laurent ging mee op de bosklasse van de leerlingen van het zesde leerjaar. VTM registreerde zijn antwoord op een vraag van een van de leerlingen. Op de vraag van een meisje ‘Wat vindt u er eigenlijk van om prins te zijn?’ antwoordde de broer van koning Filip eerlijk: ”Als ik nog een goed doel kan dienen, blijf ik mij inzetten. Maar het is waar dat ik het soms beu ben, als u alles wilt weten.”De basisschool Sint Paulus had veertien jaar lang uitnodigingen gestuurd naar het Belgische hof om een kijkje te komen nemen tijdens het jaarlijkse bezoek aan het domein van kasteel d’Insegotte in Hamoir. Dit keer had koning Filip de brief doorgestuurd aan zijn broer Laurent, die inging op de uitnodiging.Laurent brengt deze week nog een bezoek aan een basisschool. Donderdag 4 februari is hij aanwezig bij de opening van de kinderboerderij op basisschool 3Hoek in Ekeren, vermeldt de koninklijke agenda.

Bron: VTM

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royalty.blog

Lees ook:Prince Charming Harry
Lees ook:Royal van de week: Prins Constantijn
Lees ook:Eerste beelden van Maxima in Pakistan
Lees ook:Laurent stuurt cartoon als kerstkaart
Lees ook:Laurent in kunstmatige coma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>