Prinses Laurentien viert vandaag haar 48e verjaardag!

Prinses Laurentien viert vandaag haar 48e verjaardag! De prinses viert haar verjaardag samen met haar familie.

Prinses Laurentien in 2012. Foto: Koninklijk Huis.

Laurentien woont samen met haar man – prins Constantijn – en haar drie kinderen in Brussel. Vanuit daar zijn de prins en prinses hard aan het werk en de kinderen gaan er naar school. Wanneer en of ze ooit weer terug zullen verhuizen naar Nederland is niet bekend. Het is denkbaar dat Constantijn en Laurentien binnen enkele jaren taken gaan uitvoeren namens het koningspaar. Iets dat te vergelijken is met de taken die prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven op zich namen in de tijd dat prinses Beatrix nog koningin was.

Lees ook:Constantijn: ‘Rustig zal Laurentien nooit worden’
Lees ook:Queen 88 jaar
Lees ook:Vandaag: twee koninklijke verjaardagen
Lees ook:Afscheid Laurentien emotioneel
Lees ook:Uitreiking Grote Prins Claus Prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>