Koning bedankt Achterhoek via Facebook

Koning Willem-Alexander vond gisteren na zijn bezoek aan de Achterhoek een moderne manier om de mensen te bedanken. Via Facebook liet hij weten dat hij en koningin Máxima een mooie dag hebben beleefd. 

Hij plaatste ook twee zelfgemaakte foto’s op Facebook.

De koning schrijft op de pagina van het Koninklijk Huis: “We willen de Achterhoek hartelijk bedanken voor deze leerzame dag! Wij zijn onder de indruk van hoe de Achterhoek vorm geeft aan de toekomst: door krachten te bundelen en verrassende verbindingen te leggen tussen ondernemers, organisaties en particulieren ontstaan er innovatieve oplossingen waar de huidige en volgende generatie profijt van heeft.”

Klik hier om het bericht te lezen en de foto’s te bekijken.

Lees ook:Streekbezoek Achterhoek
Lees ook:Vorsten presenteert unieke special The Queen
Lees ook:Beatrix bedankt voor felicitaties
Lees ook:Laurentien opent kenniscentrum De Chocoladefabriek
Lees ook:Koningin Maxima is morgen in Pakistan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>