Pieter van Vollenhoven 75

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven mag vandaag 75 kaarsjes uitblazen! De man van prinses Margriet vierde zijn verjaardag sinds jaar en dag samen met heel Nederland op Koninginnedag, maar door de invoering van Koningsdag, kan Pieter zijn verjaardag voor het eerst in jaren zelf indelen. 

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven, echtgenoot van prinses Margriet. Foto: Koninklijk Huis.

Toch is zijn verjaardag tijdens Koningsdag niet onopgemerkt voorbij gegaan. Langs de kant van de weg in De Rijp en Amstelveen werd hij al een aantal keer toegezongen en ook kon hij op cadeautjes van het publiek rekenen.

Ondanks zijn 75 jaren doet de professor het niet bepaald rustiger aan. Hij werkt volop in de sectoren monumentenzorg en natuurbehoud. Ook houdt hij zich nog altijd druk bezig met veiligheid en advies. Daarnaast is hij op de hoogte van de moderne middelen die deze tijd kent. Zo is hij actief op Twitter; via dit platform laat hij regelmatig van zich horen.

 

Lees ook:video: de peetkinderen van prinses Beatrix
Lees ook:Pieter van Vollenhoven feliciteert Twitter
Lees ook:Hert aanrijding Pieter dood gevonden
Lees ook:Viering verjaardag koning
Lees ook:Pieter zoekt ooievaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>