Viering verjaardag koning

Nederland viert zaterdag de verjaardag van koning Willem-Alexander, maar zo lang kon de koninklijke familie niet wachten. Gisteren vierden zij alvast een feestje ter ere van Willem-Alexander.

Een groot deel van de familie was gisteren aanwezig bij de verjaardag die werd gevierd in Amsterdam . Zo mocht natuurlijk prinses Beatrix niet ontbreken en ook was een deel van het gezin van prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven van de partij.

Intussen gaan de voorbereidingen voor koningsdag gewoon door. In Amstelveen wordt een bijzonder kunstwerk opgehangen. Het doek van honderd vierkante meter is gemaakt door 25 scholieren en bestaat uit drie delen.  

Het kunstwerk is bevestigd aan de gevel van de bibliotheek in Amstelveen. Het wordt onthuld op het moment dat de koning zijn toespraak houdt op Koningsdag.

De weersvoorspellingen zijn vrij gunstig voor 26 april. Naar verwachting blijft het een groot deel van de dag droog. Misschien neemt de kans op een bui richting het eind van de middag, maar dan

Lees ook:Programma Koningsdag vanmiddag bekend
Lees ook:Eerste Koningsdag groot succes
Lees ook:Voorbereidingen Koningsdag Amstelveen in volle gang
Lees ook:Invulling eerste Koningsdag bekend
Lees ook:Pieter van Vollenhoven 75

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>