Prinses Laurentien in The Pitch

Prinses Laurentien is vanavond te bewonderen in de eerste aflevering van het nieuwe BNN-programma The Pitch. De prinses zit in de jury van het programma. Dit doet ze samen met schrijver Abdelkader Benali, presentator Ruben Nicolai en taalambassadeur Rick Schmal.

Het programma draait om het tegengaan van laaggeletterdheid in Nederland. Jonge mensen dragen hiervoor ideeën aan die in de show aan bod komen. Deze plannen worden vervolgens door de deskundige jury beoordeeld. 

Ruben Nicolai vond het jurywerk samen met de prinses goed te doen. Hij zegt: “Het was heel leuk om met de prinses samen te werken. Ze heeft echt verstand van zaken en is een bevlogen spreker. Ze heeft erg veel met de onderwerpen schrijven, taal en laaggeletterdheid. Daarnaast is de prinses gewoon heel aangenaam in de omgang.”

 

Lees ook:Constantijn: ‘Rustig zal Laurentien nooit worden’
Lees ook:Maxima omringd door succesvolle vrouwen in Huis ter Duin
Lees ook:Teamgenoten enthousiast over Harry
Lees ook:Zweeds koningspaar blij met tweede kleindochter
Lees ook:Laurentien en Aboutaleb openen tentoonstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>