Pieter-Christaan bereidt zich voor op CPC loop

Aanstaande zondag laat prins Pieter-Christiaan zich weer eens van zijn meest sportieve kant zien. Hij doet mee aan de City-Pier-City loop in Den Haag, die dit jaar voor de veertigste keer gehouden wordt. De prins doet al voor de dertiende keer mee aan het evenement. Hij loopt mee voor het goede doel: stichting Laureus Nederland. 

Deze stichting financiert projecten voor jongeren in achterstandswijken. Dankzij dit geld kunnen de jongeren zich ontwikkelen op sportief, emotioneel en sociaal gebied.

Pieter-Christiaan staat erom bekend vaak aan marathons en hardloopwedstrijden mee te doen en hij bereidt zich dan ook altijd goed voor. Zo laat hij nu via Twitter weten dat hij druk bezig is met de wedstrijd van aanstaande zondag. Hij schrijft: “3nachten tot #CPC, morgen losweken, zaterdag rust, zondag op scherp voor race day, loop voor #LaureusNL.” 

 

Lees ook:Prins Pieter-Christiaan boos op Twitter?
Lees ook:Pieter van Vollenhoven 75
Lees ook:video: de peetkinderen van prinses Beatrix
Lees ook:Prins Bernhard Jr. mist eigen sportevenement door knieblessure
Lees ook:Pieter zoekt ooievaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>