Medienpreis voor Máxima

Op 21 maart krijgt koningin Máxima in het Duitse Baden-Baden de Medienpreis 2013 uitgereikt, vanwege haar werk om financiële diensten voor iedereen in de wereld mogelijk te maken. Ze staat er tijdens deze uitreiking niet alleen voor, koning Willem-Alexander gaat met haar mee. 

De prijs wordt uitgereikt in het Kongreshaus, waar de koningin in het bijzijn van haar man een toespraak zal houden. De prijs is in 1992 in het leven geroepen door Media Control – een marktonderzoeks-bureau op het gebied van entertainment - om prominente mediapersoonlijkheden te eren. Veel grootheden gingen Máxima voor: Bill Clinton, Nelson Mandela, Angela Merkel en George Clooney. De jury bestaat uit hoofdredacteuren van grote Duitse media.

De prijs die de koningin in ontvangst zal nemen is een keramieken beeld.

Lees ook:Máxima krijgt Duitse onderscheiding
Lees ook:Máxima ontvangt Mediaprijs 2013
Lees ook:Prinses Mabel ontvangt Canadese mensenrechtenprijs
Lees ook:Beatrix bij Four Freedom Awards
Lees ook:Prins Daniel wil meer orgaandonoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>