Programma ‘Beatrix met hart en ziel’

Al langer is bekend dat er op 1 februari een grote dankbetuiging plaatsvindt voor prinses Beatrix; inmiddels heeft de Rijksvoorlichtingsdienst meer bekendgemaakt over de invulling van de avond in het Rotterdamse Ahoy.

Chantal Janzen presenteert het feest, dat is samengesteld door hoboïst en artistiek leider van het Nederlands Blazers Ensemble Bart Schneemann. Voor het Nationaal Comité inhuldiging is dit de laatste activiteit die zij organiseren.

Bekende en onbekende Nederlanders brengen een muzikale ode aan Beatrix, die ons land 33 jaar als koningin heeft gediend. Zo brengen onder meer oud-politica en presentatrice Erica Terpstra, presentatoren Humberto Tan en Anita Witzier en kunstenaar Jeroen Henneman een persoonlijke groet aan de prinses. Daarnaast voert het Nederlands Blazers Ensemble samen met het Nederlands Dans Theater en Corpus Acrobatics een voorstelling op.

Ahoy is die avond gevuld met zo’n vierduizend genodigden. Onder hen ook de koninklijke familie en een groot aantal hoogwaardigheidsbekleders vanuit heel Nederland.

Het programma wordt geproduceerd door IDTV en wordt door de NOS live uitgezonden op Nederland 1. Het duurt van 20:30 tot 22:00 uur. Voor de Caribische eilanden begint de uitzending op BVN om 20.00 uur lokale tijd.

Lees ook:Veel kijkers bedankfeest Beatrix
Lees ook:Bedankfeest Beatrix live op tv
Lees ook:Beatrix 76 jaar!
Lees ook:Beatrix naar ‘Minerva Twee Eeuwen Concert’
Lees ook:Mark Rutte feliciteert prinses Beatrix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>