Maxima omringd door succesvolle vrouwen in Huis ter Duin

Hare Majesteit Koningin Máxima is maandagavond 21 maart aanwezig bij de uitreiking van de Nederlandse Prix Veuve Clicquot Zakenvrouw van het Jaar in Noordwijk.

 

Deze internationale onderscheiding voor zakenvrouwen heeft als doel het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap en management. De onderscheiding is een eerbetoon aan de jonge weduwe Barbe-Nicole Clicquot Ponsardin, die in het begin van de negentiende eeuw de leiding kreeg over het champagnehuis Veuve Clicquot.

De onderscheiding wordt in achttien landen uitgereikt. Kandidaten worden door een jury beoordeeld op onder andere leidinggevende capaciteiten, organisatietalent, zakelijke en maatschappelijke invloed. Ook wordt het financieel-economisch toekomstperspectief van hun onderneming beoordeeld. In 2016 wordt de 35e Nederlandse Zakenvrouw van het Jaar verkozen in Grand Hotel Huis ter Duin.

Bron: RVD

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Onderscheidingen uitwisselen met Hollande
Lees ook:Máxima ontvangt Mediaprijs 2013
Lees ook:Prinses Laurentien in The Pitch
Lees ook:Medienpreis voor Máxima
Lees ook:Helen Mirren onderscheiden door William

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>