Kijktip op RTL 8: ‘Een Jaar Met Prins Charles – Binnen Bij De Britse Royals’

Het populaire Britse presentatie-duo Anthony McPartlin en Declan Donnelly, onder andere bekend van ‘Britain’s Got Talent’ en in eigen land beter bekend als Ant en Dec, heeft Prins Charles een jaar lang van dichtbij gevolgd. Aanleiding is het 40-jarig bestaan van de organisatie The Prince’s Trust, het goede doel dat in 1976 is opgericht door Prins Charles en kansarme jongeren helpt een betere toekomst op te bouwen. Het verslag van dit bijzondere jaar met de prins wordt op dinsdag 22 maart om 20.30 uur uitgezonden bij RTL 8.

Ant en Dec zijn een jaar lang regelmatig met de prins op pad gegaan en hebben belangrijke mensen uit zijn directe omgeving gesproken. Het komische duo benadert iedereen op geheel eigen wijze en dat zorgt voor een nieuwe kijk op de Britse royals. Zo brengen zij onder anderen een bezoek aan Camilla, de Hertogin van Cornwall en tevens de vrouw van Prins Charles. Prins William en Prins Harry geven de mannen een rondleiding door Kensington Palace, de plek waar ze zijn opgegroeid met hun ouders, Prins Charles en Prinses Diana. In een informeel interview vertellen de prinsen hoe het was om daar op te groeien en over de band met hun vader. Popster Cheryl Cole komt ook aan het woord en vertelt over haar werk voor The Prince’s Trust. Als klap op de vuurpijl zijn Ant en Dec uitgenodigd voor een royal diner in het huis van de prins in Schotland en mogen ze daar als enige, inclusief aanhang, een nacht logeren.

RTL 8, dinsdag 22 maart tussen 20.30 uur en 21.55 uur

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Charles bij uitreiking Prince’s Trust Awards
Lees ook:Charles & Camilla door zelfde arts ter wereld gebracht
Lees ook:Charles in Qatar
Lees ook:Frederik luie kroonprins
Lees ook:Nieuwe pr dame voor prins Charles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>