Prinsessen Beatrix en Mabel bij Prins Friso Ingenieursprijs

Prinses Beatrix en Prinses Mabel zijn woensdag 16 maart 2016 aanwezig bij de uitreiking van de tweede Prins Friso Ingenieursprijs op de Hogeschool Inholland Delft. De prijs van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is voor ingenieurs die zich onderscheiden in innoverend vermogen, ondernemerschap, persoonlijkheid en maatschappelijke impact.

De winnaar mag zich een jaar lang Ingenieur van het Jaar noemen. Met deze prijs wil KIVI ingenieurs een podium bieden en de maatschappelijke dialoog met ingenieurs ondersteunen. De prijs draagt sinds 2015 de naam Prins Friso Ingenieursprijs. Prins Friso was ingenieur werktuigbouwkunde en lucht- en ruimtevaarttechniek en lid van KIVI. Het KIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland sinds 1847. KIVI ondersteunt ingenieurs in hun beroepsuitoefening en biedt hen een platform voor dialoog over het vinden van technologische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Máxima krijgt Duitse onderscheiding
Lees ook:Prinses Mabel ontvangt Canadese mensenrechtenprijs
Lees ook:Hotel Oranjes in Lech serveert lawinecocktails
Lees ook:Uitreiking Grote Prins Claus Prijs
Lees ook:Koninklijk Huis Facebook is succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>