Amalia schaats vanmiddag voor watervoorziening in Benin

Prinses Amalia schaatst vandaag voor stichting Le Pont. Haar hele school doet dit om geld op te halen voor middelbare scholen in Benin, die hun hygiëne en watervoorziening moeten verbeteren.

Benin ligt in Afrika. Het is zeer arm land en de bevolking is begonnen met scholen bouwen. De scholen zijn nog niet af en de bevolking heeft hulp nodig. Dat is waar het opgehaalde geld aan zal worden besteed. Om geld op te halen gaat het Gymnasium Zorgvliet in Den Haag vandaag schaatsen in de Uithof. De leerlingen moeten daar om 12.00 uur aanwezig zijn en zullen gaan schaatsen tot 14.00 u. Het is de bedoeling dat de leerlingen zelf voor schaatsen zorgen; anders kunnen zij deze huren voor vier euro.

Om geld op te halen gaan de leerlingen zelf sponsors zoeken. Ook zal de school truien gaan verkopen. De Uithof in Den Haag kleurt blauw (bloed)! Als afsluiter van het project vindt er op 18 maart een schoolfeest plaats. De totale opbrengst gaat naar stichting Le Pont.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Prins Bernhard Jr. mist eigen sportevenement door knieblessure
Lees ook:Prins Bernhard jr. heeft een virus onder de leden
Lees ook:Amalia bezoekt middelbare scholen
Lees ook:Royalty.blog bij open dag school prinses Amalia
Lees ook:Geschoten op school prinses Ingrid Alexandra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>