Koningsdag 2016: de route door Zwolle

De gemeente Zwolle heeft zijn programma voor Koningsdag bekendgemaakt. De Hanzestad is dit jaar aan de beurt voor een bezoek van de Koninklijke familie. Het grootste deel van de festiviteiten zal plaatsvinden in de binnenstad.

Zwolle wil zich laten zien “als een stad met een sociaal hart, dat economisch sterk is”. De uitverkiezing van Zwolle voor Koningsdag kwam niet helemaal uit de lucht vallen. De koning had de stad vorig jaar al talloze keren bezocht, voor verschillende zaken. Het koninklijk paar, de drie prinsesjes en andere leden van de koninklijke familie bezochten vorig jaar Dordrecht.

Hieronder de rondleiding van Burgemeester Henk Jan Meijer over de geplande route:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Koningsdag 2016 online
Lees ook:Tentoonstelling werk Robin Utrecht in IJsselstein
Lees ook:Voorbereidingen Koningsdag Amstelveen in volle gang
Lees ook:Programma Koningsdag vanmiddag bekend
Lees ook:Beatrix opent museum in Bunnik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>