Prins Bernhard Jr. mist eigen sportevenement door knieblessure

Door een knieblessure kon prins Bernhard vanmorgen niet meedoen aan de Hollandse 100. Het sportevenement, waarbij 10 km wordt geschaatst en 90 km wordt gefietst om geld op te halen voor voor onderzoek naar lymfeklierkanker, heeft Bernhard zelf georganiseerd met zijn stichting Lymph&Co. In 2015 overwon hij deze ziekte.

Het zal een flinke domper zijn voor de prins dat hij vandaag alleen maar kon toekijken. Hij had hard getraind voor deze dag. In Biddinghuizen deden zo´n 4000 mensen mee aan de Hollandse 100. Onder hen zanger Simon Keizer en interieurontwerper Monique des Bouvrie. Prinsessen Margriet, Annette en Marilène en de prinsen Maurits, Bernhard, Pieter Christiaan en Floris trokken ook de schaatsen aan. Het is de tweede keer dat Bernhard dit sportevenement organiseert. Tot nu toe is er al ruim 300.000 euro opgehaald.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Prins Bernhard jr. heeft een virus onder de leden
Lees ook:“Bernhard wilde Juliana uit ouderlijke macht zetten”
Lees ook:Digitale kerstkaart Pieter & Margriet
Lees ook:Nieuwjaar voor royals
Lees ook:Veel kijkers bedankfeest Beatrix

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>