Prinses Alexia lag onder een schuilnaam in het ziekenhuis

Prinses Alexia heeft afgelopen week onder een schuilnaam in een Oostenrijks ziekenhuis gelegen, zo meldt de lokale krant Vorarlberger Nachrichten. Om de pers op een afstand te houden is zij niet als Alexia Juliana Marcela Laurentien ingeschreven bij het ziekenhuis, maar “gewoon” als Alexandra Huber.

Om de prinses tegen ongewenste gasten te beschermen, zoals de paparazzi, lag Alexia als Alexandra in het ziekenhuis. Ook werd er extra security aangerukt om de prinses in de gaten te houden. Een speciale eenheid van de Oostenrijkse politie en privébewakers hebben kamernummer 416 dag en nacht beveiligd, weet de krant.

De prinses kreeg vorige week zaterdag een ski-ongeluk in Lech, waarbij ze haar bovenbeen brak. Patiënt ‘Alexandra Huber’ heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten. Onder haar echte naam Alexia zal ze verder herstellen, vermoedelijk zal de prinses zes weken met krukken moeten lopen voordat ze haar been voorzichtig mag gaan gebruiken. De Rijksvoorlichtingsdienst laat zich tegenover Shownieuws niet uit over de berichtgeving in de Oostenrijkse krant.

Bron: Shownieuws

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:WA: Prinses Alexia is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis
Lees ook:Prinses Alexia begint schoolweek op krukken
Lees ook:Zoon Victoria heet Prins Oscar
Lees ook:Maxima noemt dochter Alexia “echte doorzetter“
Lees ook:Mist prinses Alexia Koningsdag door botbreuk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>