Zoon Victoria heet Prins Oscar

Het zoontje van Kroonprinses Victoria van Zweden en haar man Daniel Westling heet Prins Oscar Carl Olof, roepnaam Oscar. Zojuist is de naam van het prinsje bekend gemaakt in Stockholm door de vader van Victoria koning Carl Gustaf.

Victoria heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten. Om 12.00 uur zullen 21 saluutschoten klinken vanaf Skeppsholmen en andere plaatsen in Zweden. Van 13.00 tot 16.00 uur is er een felicitatieregister op het paleis dat het publiek kan tekenen.Victoria en Daniel zijn gisteravond om 19.28 uur voor de tweede keer ouders geworden. De Prins is 3655 gram en 52 cm lang. De 4-jarige Prinses Estelle van Zweden heeft er nu een broertje bij.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Zweden smelt bij eerste babyfoto prins Oscar
Lees ook:Victoria viert naamdag
Lees ook:Kerstboodschap uit Zweden
Lees ook:Kroonprinses Victoria van Zweden bevallen
Lees ook:Dochter voor prinses Madeleine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>