Mist prinses Alexia Koningsdag door botbreuk?

Prinses Alexia domineert al twee dagen het nieuws. De 10-jarige Oranjetelg ligt in het Landeskrankenhaus in Feldkirch, Oostenrijk, nadat ze zaterdag lelijk ten val kwam en haar rechter bovenbeen brak. 

Het herstel van de breuk kan nog enige tijd duren. Hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty, Marc van der Linden, vertelt in RTL Boulevard dat de prinses door dit letsel wel eens niet aanwezig zou kunnen zijn bij Koningdag op 27 april. Of haar ouders Willem-Alexander en Maxima momenteel nog in Oostenrijk zijn wil de RVD niet kwijt. Voor Alexia haar zusjes Amalia en Ariane is vandaag in ieder geval de schooldag in Nederland weer begonnen.

De middelste dochter van ons koningspaar raakte zaterdag gewond bij het Funpark in Oberlech. (foto rechts) Het ziekenhuis waar de prinses momenteel ligt is niet dezelfde plek als waar prins Friso in 2012 terecht kwam na zijn ski-ongeluk.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Nieuwe foto’s van de prinsesjes
Lees ook:WA: Prinses Alexia is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis
Lees ook:Prinses Alexia begint schoolweek op krukken
Lees ook:Vandaag: twee koninklijke verjaardagen
Lees ook:Prinses Alexia lag onder een schuilnaam in het ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>