Prinses Alexia begint schoolweek op krukken

De operatie van prinses Alexia (10) is goed verlopen. Zaterdag werd zij geopereerd aan haar rechter been, nadat ze deze had gebroken tijdens het skiën in het Oostenrijkse plaatsje Lech. Zij (links op de foto) is daar met de Koninklijke familie op vakantie.

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst moet het meisje nog een aantal dagen in het ziekenhuis blijven. Maandag is de vakantie afgelopen en moeten de prinsesjes weer naar school. Het ongeval zal nare herinneringen hebben opgeroepen bij de Oranjes toen Alexia met een helikopter werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Vier jaar geleden was in Lech het fatale ongeval met Prins Friso. Alexia is de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Maxima.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:Prinses Alexia lag onder een schuilnaam in het ziekenhuis
Lees ook:WA: Prinses Alexia is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis
Lees ook:Koninklijke familie op skivakantie
Lees ook:Lech verwelkomt al 57 jaar de Oranjes
Lees ook:Fotosessie Lech

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>