De hoeden van Koningin Beatrix worden tentoongesteld

Paleis Het Loo organiseert in 2017 de unieke tentoonstelling ‘Chapeaux! De hoeden van Koningin Beatrix’. Aan de hand van een bijzondere selectie hoeden wordt het Koningschap van Beatrix op originele wijze in beeld gebracht door ontwerpers Maarten Spruyt en Tsur Reshef.

Tijdens haar 33 jaar lange regeerperiode droeg Koningin Beatrix bij honderden speciale gelegenheden een hoed: tijdens staatsbezoeken, ontvangsten, ontelbare openingen en prijsuitreikingen, op Prinsjesdag en Koninginnedag. Haar vele hoofddeksels zorgden voor een herkenbaar en vertrouwd beeld van de vorstin. De tentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Verzamelingen, beheerd door het Koninklijk Huisarchief in Den Haag, en wordt in februari 2017 geopend voor publiek.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op royalty.blog?
www.twitter.com/royaltyblognl
www.facebook.com/royaltyblog

Lees ook:De mooiste jurken van koningin Máxima
Lees ook:Royaal gegoogeld in 2013
Lees ook:Vorsten presenteert unieke special The Queen
Lees ook:Invulling eerste Koningsdag bekend
Lees ook:Videoreeks ‘Leven met Oranje’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>