Auto met Pieter rijdt hert aan

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven beleefde gisteren een spannende avond toen de auto waarin hij zat een hert aanreed. Pieter was onderweg van Den Haag naar huis toen het ongeluk gebeurde. Pieter bestuurde de auto niet zelf. Het ongeval vond plaats ter hoogte van Nieuw-Milligen, een plaatsje in de buurt van Apeldoorn. Daar wonen Pieter en prinses Irene op het landgoed van Het Loo.

De auto heeft het er niet goed vanaf gebracht en is zwaar beschadigd. Pieter meldde het voorval op Twitter, waar hij schreef: ‘ Zeer trots op Ireen,maar wie niet. Op terugtocht vanuit Den Haag bij N Millingen tegen Hert aangereden-reed niet zelf-auto zwaar beschadigd!’

Prof. mr. Van Vollenhoven volgt de Olympische Spelen op de voet, net als veel van zijn familieleden is Pieter een sportliefhebber.

Uit de tweet van Pieter is niet goed op te maken hoe het nu precies met het hert is afgelopen.

 

Lees ook:Hert aanrijding Pieter dood gevonden
Lees ook:Pieter van Vollenhoven feliciteert Twitter
Lees ook:Pieter zoekt ooievaar
Lees ook:Pieter van Vollenhoven 75
Lees ook:Prins Pieter-Christiaan boos op Twitter?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>