Claire van Luxemburg zwanger

Gezinsuitbreiding in Luxemburg! In juni verwachten prins Félix en prinses Claire hun eerste kind. Het paar trouwde vorig jaar september in Frankrijk, het land waar ze willen wonen om zich toe te leggen op de wijnbouw. Félix is de tweede zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa.

Het hof in Luxemburg maakte gisteren bekend dat de prinses is verwachting is. Dit wordt het derde kleinkind voor de groothertog en groothertogin. De oudste zoon van de familie, erfgroothertog Guillaume, heeft nog geen kinderen. Hij trouwde in oktober 2012 met Stéphanie. Jongste broer Louis heeft al twee kinderen.

 

Lees ook:Nieuwjaarsrecepties België en Luxemburg
Lees ook:Jarige prins Maurits
Lees ook:Groothertog Henri naar Sotsji
Lees ook:Amadeo trouwt in juli in Rome
Lees ook:Vorstelijke collega’s voor Jaime

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>